Over mij

Ik ben Kim Kaats - de Beer

 

35 jaar jong

 

Ik woon samen met Bart en 4 katten Veer, Mikkie, Ted en Kees. En sinds 2021 ook met zoontje Dex

 

Wij wonen in Maarssenbroek, vlakbij Utrecht.

 

Naast mijn enorme passie voor haar en make-up heb ik een andere hobby ontdekt en dat is sporten. Zo hou ik m'n lichaam gezond en fit.

 

  Na ruim 20 jaar op gebied van haar en make-up op allerlei vlakken ervaring op te doen, heb ik besloten om voor mezelf aan de slag te gaan.

 

Voor haar en make-up ben ik voor verschillende dingen inzetbaar. Bijvoorbeeld voor TV, foto of filmproducties. Ik heb ruime ervaring in productiewerk. 

 

Maar natuurlijk ook voor jezelf, heb je een bruiloft of een ander feestje en wil jij je haar en make-up op en top hebben voor die dag/avond? 

 

Wellicht ga jij trouwen? of ken je iemand die gaat trouwen? Ik ben gespecialiseerd in het opsteken van Bruidskapsels en Bruidsmake-up. Samen met jou gaan we opzoek naar je 'mooiste ik' voor de mooiste dag van jullie leven.

 

Je kunt bij mij terecht voor knippen en kleuren. Niets is mij te gek en ik neem dan ook graag de tijd voor je.

 

Sinds kort verzorg ik Make-up workshops aan huis, aangezien de vraag er naar steeds vaker gesteld werd. Hier wil ik graag mijn kennis met jullie delen en de tools voor een mooie oogmake-up overbrengen. Uiteraard met een leuke goodiebag tot slot.

 

 Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

 

Voor meer informatie verwijs ik je naar de contactpagina. Je krijgt zo snel mogelijk reactie terug.