Recensies

Laat hier een berichtje achter.

Commentaren: 22
 • #22

  Dionne (zaterdag, 02 mei 2020 17:30)

  Met engelengeduld knipt Kim al jarenlang onze zoon. De eerste jaren al huilend en snotterend...hij bleek bang te zijn voor de schaar en de kriebelende haren. Kim gaf niet op!

  Doordat Kim onze zoon aan huis knipt in zijn eigen omgeving leek het steeds iets beter te gaan! Na 4 jaar geduld heeft Kim het voor elkaar gekregen dat hij lachend de deur open doet voor 'Kim de Kapper'
  We hoeven natuurlijk niet te proberen om nog ergens anders heen te gaan...

  Zelf zijn wij ook heel tevreden met het kleuren en knippen van ons eigen haar. Het is altijd heel gezellig en ontspannen met Kim!

  Amber & Dionne

 • #21

  Mariella (maandag, 30 maart 2020 21:25)

  Kim doet al jaren naar alle tevredenheid mijn haar. Ik heb volledig vertrouwen in haar kunnen en het is heel fijn als je dat bij een kapster hebt!
  De kleur is altijd precies goed en het is altijd mooi geknipt, exact zoals ik vraag.
  Kim is een erg goede kapster en daarnaast ook hartstikke gezellig!

 • #20

  Maryse Bouwman (zaterdag, 28 maart 2020 22:31)

  Wat knipt Kim geweldig. Ze heeft er echt kijk op hoe je het precies wil.
  altijd in voor een gezellig praatje! Geweldig!!

 • #19

  Lida (vrijdag, 27 maart 2020 16:59)

  Wat een kanjer ben jij Kim. Al zoveel jij doe je mijn haar en altijd ben ik blij als je weer met je schaar en föhn aan de gang ben geweest. Ook je interesse in je klant siert je.

  En straks op 21 juni ( als het door kan gaan) zet je me in de make up voor de huwelijks dag van mijn zoon.
  Topper

 • #18

  Claudia (vrijdag, 27 maart 2020 08:37)

  2 jaar geleden heb ik vreselijk mijn haar verknald door zelf te gaan kleuren met pakjes uit de winkel . Ik gaf bijna licht . Mijn buurvrouw ingeschakeld wat te doen , zij kent Kim en heeft Kim gebeld , Kim stond direct klaar en heeft me uit de brand geholpen met weer mooi haar . Tot de dag van vandaag zo dankbaar . Vanaf die tijd is Kim de enige die mijn haar mag kleuren en het is nog gezellig ook !!!

  Kim is een lieverd met veel passie voor haar werk !

  Kim ga zo door ! Je bent een topper

  Liefs Clau

 • #17

  Madeleine Zwezerijnen (donderdag, 26 maart 2020 21:39)

  Kim knipt en kleurt “op maat”. Echt, ze kijkt naar je haar en hoe het valt en wat je wilt. Ik ben echt super tevreden, niemand anders mag mijn haar doen dan Kim.

 • #16

  José (donderdag, 26 maart 2020 19:36)

  Altijd blij als ik bij Kim mijn haar heb laten doen!
  Topper!

 • #15

  Stephanie (donderdag, 26 maart 2020 13:56)

  Kim is al een aantal jaar onze vaste kapper. Ze weet wat de trends zijn maar kijkt vooral naar wat bij mij past. Ze is duidelijk over wat kan en niet kan met mijn type haar en dat vind ik prettig. Ze werkt secuur en zorgt ervoor dat het ‘zit’. Oftewel ze is goud waard:)

 • #14

  Karin (donderdag, 26 maart 2020 13:56)

  Kim is een kei in haar vak, altijd op tijd, niet duur en nog een leuk mens ook!

 • #13

  Milou van der Linden - van Ingen (zondag, 04 november 2018 22:10)

  Waaaaauw! Wat voelde ik me mooi op mijn trouwdag nadat Kim mijn haar en make-up had gedaan. Ik werd wakker en voelde gelijk paniek, want door de spanning had ik een aantal pukkeltjes gekregen. Niks meer van te zien! Kim heeft mijn proefkapsel twee keer gedaan omdat ik zo twijfelde en uiteindelijk hebben we iets gevonden dat echt goed voelde. Superlief dat Kim zo goed meedacht en het echt niet erg vond om opnieuw te beginnen. De ochtend thuis was heel erg relaxt en gezellig. Ze nam de spannnig weg en zorgde ervoor dat ik vol zekerheid kon beginnen aan de dag van mijn leven, dankjewel!

 • #12

  Lynn Versteeg-Szigeti (vrijdag, 02 november 2018 20:59)

  Kim heeft zowel mijn haar als make-up verzorgd op mijn trouwdag. Bij de proefsessie voelde het meteen goed. Kim denkt met je mee, gebruikt fijne producten, is flexibel en heeft leuke ideeën. Kim is een lieve meid en professioneel in haar werk.

  Mocht je iemand zoeken voor het verzorgen van jouw haar en make-up voor je grote dag? Dan moet je voor deze topper gaan!

  Kim je hebt mij echt laten stralen, mede dankzij jou heb ik een onvergetelijke dag gehad. <3 Liefs!

 • #11

  Annemarlijn van Ginneke (zaterdag, 28 juli 2018 23:49)

  Kim heeft de haren van ons 15 maanden oude dochtertje voor het eerst geknipt. Onze lieve meid had het niet eens echt in de gaten en vond het gefriemel eigenlijk wel lekker! Het blijkt wel dat Kim van alle markten thuis is. Wij waren erg blij met haar mooie geknipte bolletje! ♡

 • #10

  Jorien (zaterdag, 28 juli 2018 21:40)

  Je moet doen waar je goed in bent en dat is precies wat Kim doet! Waanzinnig zoals jij mij haar verstaat en geloof me, ik heb nogal een bos! Ook m’n beide kids vinden het een feestje als Kim komt knippen! Kim is een topper!!

 • #9

  Mariella (zaterdag, 28 juli 2018 21:08)

  Kim heeft aan 2 woorden genoeg, ze weet precies wat ik wil en wat bij mij goed staat. Het resultaat is altijd precies zoals ik het in gedachten had. Daarnaast is ze ook nog eens flexibel en gezellig ;-)

 • #8

  Kim Noordermeer (woensdag, 25 juli 2018 12:07)

  Gisteren ben ik voor de 2e keer door Kim geknipt en gekleurd. Ik ben wederom super tevreden met het resultaat. Kim denkt met je mee, geeft professioneel advies en weet de kleur precies goed te krijgen. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een thuiskapster met net dat beetje meer!

 • #7

  Dionne (dinsdag, 17 juli 2018 23:11)

  Mijn zoon (inmiddels 4 jaar) was ontzettend bang voor de kapper. Door Kim haar doorzettingsvermogen en engelengeduld is hij nu uiteindelijk van zijn angst af!
  Nooit was het Kim teveel om mijn snotterende, huilende mannetje onder handen te nemen.

  Zelf ben ik ook blij met Kim voor het knippen en highlighten van mijn haar. Kim is flexibel in haar agenda, neemt de tijd voor me en denkt met me mee. Ik ben altijd erg tevreden met het eindresultaat.

 • #6

  Miranda Hogendoorn (donderdag, 21 juni 2018 05:20)

  Ik heb Kim nog niet zo lang geleden leren kennen. Ik kan alleen maar zeggen dat ze een ontzettende leuke mooie en gezellige dame is maar veel belangrijker: het is een kei in haar vak! De creaties van haar zijn heel mooi. Mijn nichtje was prachtig op haar gala! Top gedaan Kim.

 • #5

  Agnes Scheperkeuter (woensdag, 20 juni 2018 21:17)

  Kim heeft voor mijn trouwdag op 19 mei 2018 mijn bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgd. Last-minute kon ik nog bij haar terecht voor een proefsessie, waarin ze al mijn wensen heeft vertaald naar een prachtige look. Ze nam uitgebreid de tijd voor mij en was zeer professioneel - zowel in haar manier van werken als met de producten en technieken waarmee ze werkte. Ik snap nog steeds niet hoe ze mijn kapsel zo mooi gekregen heeft! Het heeft de hele dag werkelijk prachtig gezeten! Ik vind Kim echt een topvrouw, met passie voor haar werk en veel kennis en skills. Ik had me geen betere kapster en visagist kunnen wensen op mijn trouwdag. De hele dag zat alles perfect en als ik de foto's terug zie word ik nog steeds gelukkig. Ik zou haar dus aan iedereen aanraden! Niets dan lof!

 • #4

  Fab Hogendoorn (maandag, 18 juni 2018 20:33)

  Kim heeft de haren en make-up verzorgd voor haar examen gala! Kan niet anders zeggen dan dat ze een topper is.
  Super lief, meedenkend niets is haar teveel! Voor de toekomst feestje, huur ik zeker Kim weer in.

 • #3

  Corona van Ginkel (woensdag, 13 juni 2018 12:11)

  Kim is goed, snel en supergezellig! Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze knipt precies zoals ik het wil, en daar ben ik niet de gemakkelijkste in ☺️
  Én ze is niet duur!
  Ik wil niemand anders meer!

 • #2

  Gert (woensdag, 13 juni 2018 11:08)

  Er kan er maar èèn de beste zijn � TOP

 • #1

  Ilona (woensdag, 13 juni 2018 09:30)

  Kim is de eerste kapper die mijn haar in de gewenste kleur geverft heeft gekregen. Ze heeft lef. Ze durft. Ze neemt de tijd om naar mijn wensen (die iedere keer weer anders zijn;-)) te luisteren, waardoor mijn haar na een bezoekje bij Kim altijd zit zoals ik gevraagd heb! Een dikke 10!